Vacature Servicemonteur Elektrotechniek in Enschede

Kom werken bij Otterman!

Uitdagende functie met marktconform salaris

Ruimte voor gezelligheid na hard werken

Opleidings en doorgroeimogelijkheden

Informele werksfeer en open cultuur

Vacature Servicemonteur Elektrotechniek in Enschede

Als servicemonteur elektrotechniek bij Otterman repareer, onderhoudt en verbeter je verschillende elektronische installaties. Deze installaties zijn doorgaans geplaatst in bijvoorbeeld woningen, scholen, verzorgingshuizen, ziekenhuizen, kantoren of in de industrie.

De werkzaamheden kunnen bestaan uit onder andere plaatsen, vervangen, moderniseren of repareren van deze installaties. Daarnaast controleer je deze installaties op de juiste werking en stel je, als nodig de installaties op de juiste manier af. Bij problemen met een installatie, wordt er van je verwacht dat je zelf een eventuele storing of een eventueel defect kan opsporen en de benodigde reparties uit kan voeren.

Als servicemonteur in de elektrotechniek bij Otterman werk je zelfstandig, maar vaak wel in teamverband met één of meerdere collega’s. Je moet in staat zijn zelfstandig problemen op te kunnen lossen, daarbij is het belangrijk dat je zelf beslissingen durft te nemen.

 

Wat biedt Otterman jou?

Als eerste vinden wij het belangrijk dat je plezier hebt in je werk! Daarnaast willen wij dat jij je professioneel kunt ontwikkelen. Onze slogan is niet voor niets ‘techniek van morgen’. Veel van onze medewerkers volgen regelmatig opleidingen of cursussen op het gebied van installatietechniek of elektrotechniek.

Wil jij werken in een dynamisch bedrijf met oog voor de toekomst, wil jij je verder professioneel ontwikkelen en werken in een team van +/- 50 leuke collega’s? Kom dan werken bij Otterman!

 

Wie worden je Collega’s

Onlangs zijn een aantal van onze werknemers geïnterviewd over hun functie en het werken bij Otterman Techniek, lees via de volgende link wat ’misschien wel, je toekomstige collega’s vertellen over hun functie en het werken bij Otterman!

>> KLIK HIER om de interviews te bekijken

 

Waar kun jij op rekenen?

 • Een goed salaris
 • Een goede pensioenregeling
 • Een afwisselende functie in een dynamisch team
 • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen
 • Werken op maximaal één uur rijafstand van Enschede
 • Mogelijkheden tot het volgen van opleidingen en cursussen
 • Ouderschapsverlof is uiteraard ook bespreekbaar

 

Wat vragen we van jou?

Afgeronde MBO-opleiding minimaal niveau 3 bij voorkeur in de richting elektrotechniek met minimaal 2 jaar werkervaring als servicemonteur.

 • Rijbewijs B
 • Service en klantgericht
 • Positief ingesteld
 • Teamspeler
 • Probleemoplosser

 

Wie is Otterman Techniek

Otterman Techniek B.V. is een veelzijdige systeemintegrator op het gebied van elektrotechniek, werktuigbouwkunde, industriële installaties, ICT en meet- en regeltechniek. Wij ontwerpen en realiseren innovatieve en hoogwaardige oplossingen voor particulieren, industrie, utiliteitssector en gezondheidszorg met oog voor de toekomst.

Onze ‘techniek van morgen’ biedt een comfortabel, veilig en duurzaam werk- en woonklimaat. Van eenvoudige opdrachten tot complexe projecten: wij zijn adviseurs en installateurs die elke vraag van onze opdrachtgevers zien als een mogelijkheid om ons te onderscheiden.

 

Heb je interesse in deze vacature?

Ben je enthousiast geworden en wil je ons team komen versterken? Dan willen we graag met je in gesprek komen! Voor een gesprek en een kop koffie is uiteraard geen motivatiebrief of cv nodig!

Wil je op gesprek komen, of heb je inhoudelijk nog vragen over deze vacature? Vul dan onderstaand formulier in of neem contact op met Tessa Kamphuis via [email protected] of bel 06 83 128 636.

Reageren kan tot en met 10 december 2021.

Wil jij werken aan de techniek van morgen?